COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Vignale aut

Kr 489 000

Eksl. omregistrering

2017
Automat
Bensin
35600Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Vignale aut

Kr 489 000

Eksl. omregistrering

Ønsker du mer informasjon om denne flotte bilen? Ta kontakt på finn@bergerkrysset.no så vil en av våre selgere hjelpe deg!

Ford Mondeo Vignale er en luksuriøs bil, som representerer det beste fra Ford. Den flotte heksagon-formede grillen pryder fronten sammen med de adaptive og intelligente LED-hovedlysene, unike 18” lettmetallfelger og Vignale-logoer som fremhever det særegne ved Mondeo Vignale. Videre vil man oppleve en SVÆRT støysvak kupè som følge av laminerte vinduer og god støydemping!

Eksklusivitet og håndverk er gjennomgående i hele interiøret. Skinn er standard på setene, og i disse finner man det samme designet som i den lekre grillen – Ford Vignales sekskantede signaturmønster. Også dashbordet, armlenet og de øvre dørpanelene er skinntrukket med et eksklusivt premium Windsor skinn.

Motoren i denne bilen kan også kalles eksklusiv da det ikke er solgt mange av den her i landet! Det er en 2,0l EcoBoost med 240 hestekrefter i kombinasjon med automatgir!

Standardutstyret i Mondeo Vignale er imponerende. Utover de adaptive LED-hovedlysene og de eksklusive skinnsetene, finner man 10-veis elektrisk justerbart førersete med minne, Sony lydsystem med SYNC 3 og stemmestyring og 8” touchskjerm, ryggekamera, 18‘’ alufelger, trafikkskiltgjenkjenning, Lane Keeper, adaptiv cruisekontroll, fotgjengeroppdagelse, avstandsvarsling, parkeringssensorer og nøkkelfritt system for å nevne noe. Denne bilen har i tillegg adaptiv cruisekontroll, elektrisk justerbart ratt med minnefunksjon, sportsfjæring, Webasto motor/kupevarmer med timer og fjernkontroll m.m!!

Det er ikke bare utstyret som er premium, også etter kjøpet vil man ha mange fordeler av å kjøpe Vignale! Det er en egen dedikert kundeservice, Vignale One Call, tilgjengelig hele døgnet – dersom man skulle ha spørsmål utover FordStores åpningstid. Når det er tid for bilens service, tilbys en hente- og leveringstjeneste – slik at man selv kan slippe å kjøre til og fra verkstedet.

Denne bilen fremstår tilnærmet som ny med kun 35.600km på telleren! Forrige eier har tatt MEGET godt vare på bilen! Før den ble tatt i bruk ble den lakkforseglet og understellsbehandlet!! NYBILGARANTI helt frem til 30. januar 2022!! Den leveres ferdig registrert med 2 sett originale aluminiumsfelger! Denne MÅ SEES/OPPLEVES!

Velkommen til en hyggelig og seriøs bilhandel hos Bergerkrysset Auto Mysen AS. Autorisert Ford-forhandler i over 50 år! Vi kjenner Ford best! Med over 80 brukte biler på lager, som til og med er utstilt INNENDØRS, bør vi finne bilen som passer ditt behov - og vi tar din gamle bil i INNBYTTE! Vi holder til i Mysen, Østfold, ca 55 minutters kjøring fra Oslo og kun 5 minutters gange fra jernbanestasjon.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere og besøk gjerne vår hjemmeside eller Facebook for ytterligere informasjon!

Tlf: 69 84 70 00 finn@bergerkrysset.no

Velkommen til prøvekjøring!

Bergerkrysset Auto - du kan stole på oss!

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og feil i utstyrsliste.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Vignale aut

Kr 489 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 EcoBoost 240hk Vignale aut
KM-stand 35600 Km
Registrert dato 30/01/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 241 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 171 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2220 kg
Registreringsnummer AS51724
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 107fffff-0f3b-45c4-85ff-83b8ab316e0c

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 EcoBoost 240hk Vignale aut

Kr 489 000

Eksl. omregistrering

Annet
10-veis elektrisk førersete med minne;Active City Stop;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED Hovedlys;Bluetooth telefonsystem;El.innfellbare sidespeil;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent;Radio/CD/MP3/ DAB+;USB inngang;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Avstandsvarsling;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Delte bakseter;Dieselvarmer programmerbar;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri inngang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

mandag - fredag 08:30-17:30

torsdag 08:30-19:00

lørdag 10:00-14:00Raymond Hellum
Salgssjef

Tlf: 469 26 052

Jan Magne Kopperud
Salgsrepresentant

Tlf: 469 26 056

Jonas Krog
Salgsrepresentant

Tlf: 469 26 058