Viktig COVID-19 informasjon
COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 325 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
18400Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 325 000

Inkl. omregistrering

Ønsker du mer informasjon om denne flotte bilen? Ta kontakt på finn@bergerkrysset.no så vil en av våre selgere hjelpe deg!

Ford Mondeo Vignale er en luksuriøs bil, som representerer det beste fra Ford. Den flotte heksagon-formede grillen pryder fronten sammen med de adaptive og intelligente LED-hovedlysene, unike 18” lettmetallfelger og Vignale-logoer som fremhever det særegne ved Mondeo Vignale. Videre vil man oppleve en SVÆRT støysvak kupè som følge av laminerte vinduer og Active Noise Control (aktiv støydempingskontroll)! Dette er Hybridutgaven av Vignale med 2,0 iVTC bensinmotor kombinert med batteridrift! Det gir gode ytelser med totalt 187 hestekrefter og svært lavt drivstofforbruk!

Eksklusivitet og håndverk er gjennomgående i hele interiøret. Skinn er standard på setene, og i disse finner man det samme designet som i den lekre grillen – Ford Vignales sekskantede signaturmønster. Også dashbordet, armlenet og de øvre dørpanelene er skinntrukket med et eksklusivt premium Windsor skinn.

Standardutstyret i Mondeo Vignale er imponerende. Utover de adaptive LED-hovedlysene og de eksklusive skinnsetene, finner man 10-veis elektrisk justerbart forseter med minne på førersiden, Sony lydsystem med SYNC 3 og stemmestyring og 8” touchskjerm, ryggekamera, 18‘’ alufelger på sommerdekk, trafikkskiltgjenkjenning, Lane Keeper, adaptiv cruisekontroll, fotgjengeroppdagelse, avstandsvarsling, parkeringssensorer og nøkkelfritt system for å nevne noe. Denne bilen har i tillegg massasjeseter, adaptiv cruisekontroll, soltak med elektrisk åpning m.m!

Denne bilen fremstår som meget pen og velholdt med kun 18.400km på telleren! NYBILGARANTI helt frem til 28. desember 2022!! Bilen leveres ferdig registrert med 2 sett originale aluminiumsfelger! Denne MÅ SEES/OPPLEVES!

Velkommen til en hyggelig og seriøs bilhandel hos Bergerkrysset Auto Mysen AS. Autorisert Ford-forhandler i over 50 år! Vi kjenner Ford best! Med over 80 brukte biler på lager, som til og med er utstilt INNENDØRS, bør vi finne bilen som passer ditt behov - og vi tar din gamle bil i INNBYTTE! Vi holder til i Mysen, Østfold, ca 55 minutters kjøring fra Oslo og kun 5 minutters gange fra jernbanestasjon.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere og besøk gjerne vår hjemmeside eller Facebook for ytterligere informasjon!

Tlf: 69 84 70 00 finn@bergerkrysset.no

Velkommen til prøvekjøring!

Bergerkrysset Auto - du kan stole på oss!

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og feil i utstyrsliste.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 325 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut
KM-stand 18400 Km
Registrert dato 28/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer AS55726
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse d853de63-ea99-43b7-a21f-3e3b07839bc5

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 325 000

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED Hovedlys;Elektrisk soltak;Førerassistentpakke;Navigasjon;Nøkkelfri inngang og start;Parkeringsassistent;Radio/CD/MP3/ DAB+;Ryggekamera;Aluminiumsfelger;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Bluetooth;Bluetooth telefonsystem;El.innfellbare sidespeil;Elektrisk førersete;Elektrisk passasjersete;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Radio/ CD med DAB+;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB inngang;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Midlertidige åpningstider våren 2020

mandag - fredag 08:30 - 16:30

torsdag 08:30 - 16:30

lørdag STENGT

For kontakt utenom åpningstidene, send e-post til post@bergerkrysset.no

(PS! Shell bensinstasjon Bergerkrysset holder oppe lørdag mellom 09:00 - 14:00 og kan bistå ved spørsmål om din bil)Raymond Hellum
Salgssjef
Jan Magne Kopperud
Salgsrepresentant
Jonas Krog
Salgsrepresentant
Christian Høitomt
Salgsrepresentant (lærling)