Viktig COVID-19 informasjon
COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
99500Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Ford Mondeo Vignale er en luksuriøs bil, som representerer det beste fra Ford. Den flotte heksagon-formede grillen pryder fronten sammen med de adaptive og intelligente LED-hovedlysene, unike 19” lettmetallfelger og Vignale-logoer som fremhever det særegne ved Mondeo Vignale. Videre vil man oppleve en svært støysvak kupè som følge av laminerte vinduer og Active Noise Control (aktiv støydempingskontroll)!

Eksklusivitet og håndverk er gjennomgående i hele interiøret. Skinn er standard på setene, og i disse finner man det samme designet som i den lekre grillen – Ford Vignales sekskantede signaturmønster. Også dashbordet, armlenet og de øvre dørpanelene er skinntrukket med et eksklusivt premium Windsor skinn.

Standardutstyret i Mondeo Vignale er imponerende. Utover de adaptive LED-hovedlysene og de eksklusive skinnsetene, finner man 10-veis elektrisk justerbart førersete med minne, Sony lydsystem med SYNC 3 og norsk stemmestyring og 8” touchskjerm, ryggekamera, 19‘’ alufelger, trafikkskiltgjenkjenning, Lane Keeper, adaptiv cruisekontroll, fotgjengeroppdagelse, avstandsvarsling, parkeringssensorer og nøkkelfritt system for å nevne noe. Denne bilen har i tillegg massasjeseter (multi-konturseter), adaptiv cruisekontroll, panoramatak med elektrisk åpning, elektrisk innfellbart hengerfeste, airbag i setebelter bak, sportsfjæring og blindsonevarsling m.m!

Denne bilen fremstår som velholdt! Selges med 24mnd/40.000km Ford Norgesgaranti! Bilen leveres ferdig registrert med 2 sett originale aluminiumsfelger! Denne MÅ SEES/OPPLEVES!

Velkommen til en hyggelig og seriøs bilhandel hos Bergerkrysset Auto Mysen AS. Autorisert Ford-forhandler i over 50 år! Vi kjenner Ford best! Med over 80 brukte biler på lager, som til og med er utstilt INNENDØRS, bør vi finne bilen som passer ditt behov - og vi tar din gamle bil i INNBYTTE! Vi holder til i Mysen, Østfold, ca 55 minutters kjøring fra Oslo og kun 5 minutters gange fra jernbanestasjon.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere og besøk gjerne vår hjemmeside eller Facebook for ytterligere informasjon!

Tlf: 69 84 70 00 finn@bergerkrysset.no

Velkommen til prøvekjøring!

Bergerkrysset Auto - du kan stole på oss!

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og feil i utstyrsliste.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut
KM-stand 99500 Km
Registrert dato 27/01/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer AJ85637
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Brukt bil
Referanse 95b161b9-d02b-4ffd-ba77-08fb907aee93
NB - Payload 721

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Vignale AWD aut

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis førersete med minne;Active City Stop;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED Hovedlys;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Bluetooth telefonsystem;El.innfellbare sidespeil;Førerassistentpakke;Oppvarmet frontrute;Panoramatak;Radio/CD/MP3/ DAB+;USB inngang;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Avstandsvarsling;Beltevarsler;Bluetooth;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektrisk førersete;Elektrisk passasjersete;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Glasstak;Hengerfeste;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri inngang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnseter;Solgardiner sidevinduer bak;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Åpningstider salgsavdeling vår/sommer 2020

mandag - fredag 08:30-16:30

torsdag 08:30-16:30

lørdag 10:00 - 14:00

For kontakt utenom åpningstidene, send e-post til post@bergerkrysset.noRaymond Hellum
Salgssjef
Jan Magne Kopperud
Salgsrepresentant
Jonas Krog
Salgsrepresentant
Christian Høitomt
Salgsrepresentant