Viktig COVID-19 informasjon

2020 Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 895 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
6999Km
2956
5

Detaljer

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 895 000

Inkl. omregistrering

Ønsker du mer informasjon om denne flotte bilen? Ta kontakt på [email protected] så vil en av våre selgere hjelpe deg!

Endelig er den massive SUV’en tilbake i Norge etter mange års ventetid! Den perfekte bilen for norske forhold!? Vi tror det.

Vil du ha en SUV som virkelig skiller seg ut i mengden og har et enormt kraftoverskudd så er Ford Explorer Plug In Hybrid bilen for deg! Ikke bare har du et batterisystem som kan ta deg opptil 42 km på kun strøm, men også en herlig 3,0 V6-motor med et nydelig lydbilde. I kombinasjon gir kraftpakken deg hele 457hk og enorme 825nm – et skyv som bare må oppleves! Det er rett og slett overveldende i en så stor bil som Explorer.

Akkurat denne bilen har hatt en bruker og er ikke prøvekjørt av kunder. Beskyttelsesplasten fra bilen var ny sitter fortsatt på berøringsskjermen (!) og bilen har alt av utstyr, med B&O Play, massasjeseter i perforert skinn med varme og kjøling (fantastisk), førerassistentsystem, adaptiv cruise control, m.m. Det følger med 230V lader og «offentlig ladekabel» for å lade PHEV-batteriet.

Bilen er lakkert i metallic-fargen Agate Black med en matchende massiv sort grill, akkurat slik en amerikansk SUV skal fremstå! Lakken er behandlet med AutoGlym-coating som gjør den mer motstandsdyktig mot støv og skitt.

Firehjulstrekk, 10-trinns automatgir og 7-seter er en selvfølge, og med flere forskjellige kjøremodus som «snø, glatt, sand, sport, øko, normal» kan du endre bilens karakter fullstendig. Fra økonomisk «silkekjøring» til full power i sport-modus. Ønsker du å gire manuelt, så er F1-girhendler på rattet naturligvis standard!

I Explorer får du fint tre barnester ved siden av hverandre, om det er et behov. Baksetepassasjerene kan nyte et enormt panoramatak med elektrisk åpning og de to ytre setene har også oppvarming! Alle de fem baksetene i Explorer kan legges ned hver for seg, noe som muliggjør fleksible lasteløsninger.

Ford Explorer har fått svært gode skussmål i norske tester, les blant annet dette:

''Den kan ved første øyekast forveksles med en Range Rover Sport og det er denne, samt Audi Q7, BMW X5 Mercedes GLE og Volvo XC90 som blir de nærmeste å sammenligne seg med, enten man vil det eller ikke. Det er flere grunner til det.'' -dinside.no

"Med 21 centimeter bakkeklaring og et habilt 4x4-system sikrer offroadegenskapene. Explorer kan trekke inntil 2.500 kilo og er mer arbeidshest enn de fleste konkurrentene." -Broom.no

Velkommen til en hyggelig og seriøs bilhandel hos Bergerkrysset Auto Mysen AS. Autorisert Ford-forhandler i over 50 år! Vi kjenner Ford best! Med over 80 brukte biler på lager, som til og med er utstilt INNENDØRS, bør vi finne bilen som passer ditt behov - og vi tar din gamle bil i INNBYTTE! Vi holder til i Mysen, Østfold, ca 55 minutters kjøring fra Oslo og kun 5 minutters gange fra jernbanestasjon.

Ta gjerne kontakt med en av våre selgere og besøk gjerne vår hjemmeside eller Facebook for ytterligere informasjon!

Tlf: 69 84 70 00 [email protected]

Velkommen til prøvekjøring!

Bergerkrysset Auto - du kan stole på oss!

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og feil i utstyrsliste.

Spesifikasjoner

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 895 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut
KM-stand 6999 Km
Registrert dato 31/08/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2956
Motorkraft 457 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 71 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3160 kg
Registreringsnummer AJ92261
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02K8GY5LGB37041
Referanse 6e36d89b-9dba-4c5c-afd1-8c6bf50bf29e

Tilbehør bil

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 895 000

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop;Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive LED Hovedlys;Panoramatak;Parkeringsassistent;Styling;8-veis førersete med minne;8-veis passasjersete;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Bluetooth telefonsystem;Dekktrykksvarsler;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;Elektrisk Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Glasstak;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lengdejusterbart ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon;Nøkkelfri inngang og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Radio/ CD med DAB+;Radio/CD/MP3/ DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Tonede ruter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

mandag - fredag 08:30-17:00

torsdag 08:30-18:00

lørdag 10:00 - 14:00Raymond Hellum
Salgssjef
Jan Magne Kopperud
Salgsrepresentant
Jonas Krog
Salgsrepresentant
Christian Høitomt
Salgsrepresentant
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger