​Ford Mustang Mach-E sine kjørelyder blir til sang

28.08.2020

Den nye helelektriske Mustang Mach-E høres ut som en science fiction-fantasi når den kjører. Nå har den anerkjente musikeren Matthew Dear omgjort lydene til en sang som er tilgjengelig for streaming.

Inspirert av de klassiske science fiction-filmene fra 80-tallet har Fords lydingeniører jobbet med studioet Ozon Sound for å utvikle en elektronisk lyd som kan høres både inni og utenfor Mustang Mach-E når den kjører.

Den Detroit-baserte musikeren Matthew Dear, som var en av grunnleggerne av det anerkjente elektronika plateselskapet Ghostly International, brukte lydene til å lage sangen «New Breed», et hypnotisk musikkarrangement som «er» Mustang Mach-E.

– Sangen tar, som bilen, passasjeren med på en reise

– Å lage «New Breed» var en helt ny opplevelse for meg. Jeg tror sangen, som bilen, tar passasjerene med på en reise. Da jeg hørte de digitale kjørelydene som Ford hadde skapt, var jeg solgt. Lydene er kulere enn det jeg trodde de skulle være, mer filmatiske og science fiction-aktige. Alle gir en følelse av moderne musikalitet, sier Mathew Dear.

Mustang Mach-E

Mustang har inspirert flere generasjoner med musikere

Siden Mustang fikk sin debut i 1964 har den vært en inspirasjon for flere generasjoner med musikere. Med «New Breed» skal Mustang Mach-E treffe en ny generasjon. Under kan du se en kort dokumentar om hvordan Ford og Matthew Dear lagde sangen.

Sangen «New Breed» kan du nå streame på Spotify, Apple Music, YouTube eller andre streamingtjenester. Du kan også høre den her.

Kontakt ossLes mer om Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer