Snart kommer nye Ford Mustang Mach 1 til Bergerkrysset Auto Mysen

25.03.2021

Våren 2021 kommer nye Ford Mustang Mach 1 til Norge og Bergerkrysset Auto Mysen.

Splitter nye Ford Mustang Mach 1 kommer i begrenset utgave og er det mest kraftfulle og baneklare medlemmet av Ford Mustang-serien i Europa.

Vi på Bergerkrysset Auto i Mysen har bestilt en Mach 1 til lager som ankommer våren 2021. Vi gleder oss stort!

Er du interessert i å bli informert når vi får bilen inn? Ta kontakt med oss og vi vil informere deg når bilen kommer.

Kontakt oss

     Ford Mustang Mach 1

Hver detalj i nye Mustang Mach 1 er designet for ytelse. Forbedringer i det aerodynamiske designet gir høyere marktrykk enn andre Mustang-modeller. En ny frontgrill leverer forbedret kjøling for optimal ytelse på bane, så vel som en mer aggressiv og dominerende tilstedeværelse på veien. 

Du kan velg mellom et utvalg av tilgjengelige karosserifarger, inkludert Fighter Jet Grey, som kun er tilgjengelig til Mustang Mach 1. Svarte signaturstriper i sateng på siden og panseret komplementerer bilens racing-inspirerte styling. Og et utvalg av mørke og matte 19'' aluminiumsfelger med eksklusive Michelin-dekk leverer et slående design og optimal ytelse.

     Mustang Mach 1

Bilen er tilgjengelig med en ny kallibrert 6-trinns manuell girkasse fra Mustang GT350 eller en 10-trinns automat girkasse. En spesialkalibrert 5,0-liters V8-motor har kapasitet på enestående 460 hk ved 7000 rpm, og 569 Nm ved et dreiemoment på 4600 rpm.

Forbedringer av eksteriørdesignet, som spesiallagd frontsplitter, sidepaneler og bakspoiler forbedrer den aerodynamiske effektiviteten. Og valgbare kjøremoduser som Normal, Sport og Bane lar deg endre Mach 1-kjøreinnstillingene slik du ønsker.

Ble bedre kjent med nye Ford Mustang Mach 1 i denne videoen:


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer