Nå har Mustang Mach 1 kommet til Bergerkrysset Mysen

14.06.2021

Nå har nye Ford Mustang Mach 1 til Norge og Bergerkrysset Auto Mysen.

Splitter nye Ford Mustang Mach 1 kommer i begrenset utgave og er det mest kraftfulle og baneklare medlemmet av Ford Mustang-serien i Europa.

Vi på Bergerkrysset Auto i Mysen har bestilt en Mach 1 til lager som nå har ankommet. Besøk oss i Mysen for å se nærmere på bilen!

Er du interessert i å få mer informasjon om bilen? Du kan lese mer om bilen her eller ta kontakt med oss og vi kan besvare dine spørsmål om Mustang Mach 1.

Kontakt oss

     Ford Mustang Mach 1

Hver detalj i nye Mustang Mach 1 er designet for ytelse. Forbedringer i det aerodynamiske designet gir høyere marktrykk enn andre Mustang-modeller. En ny frontgrill leverer forbedret kjøling for optimal ytelse på bane, så vel som en mer aggressiv og dominerende tilstedeværelse på veien. 

Du kan velg mellom et utvalg av tilgjengelige karosserifarger, inkludert Fighter Jet Grey, som kun er tilgjengelig til Mustang Mach 1. Svarte signaturstriper i sateng på siden og panseret komplementerer bilens racing-inspirerte styling. Og et utvalg av mørke og matte 19'' aluminiumsfelger med eksklusive Michelin-dekk leverer et slående design og optimal ytelse.

     Mustang Mach 1 - Bergerkrysset Mysen

Bilen er tilgjengelig med en ny kallibrert 6-trinns manuell girkasse fra Mustang GT350 eller en 10-trinns automat girkasse. En spesialkalibrert 5,0-liters V8-motor har kapasitet på enestående 460 hk ved 7000 rpm, og 569 Nm ved et dreiemoment på 4600 rpm.

Forbedringer av eksteriørdesignet, som spesiallagd frontsplitter, sidepaneler og bakspoiler forbedrer den aerodynamiske effektiviteten. Og valgbare kjøremoduser som Normal, Sport og Bane lar deg endre Mach 1-kjøreinnstillingene slik du ønsker.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser