Women’s World Car of the Year kårer Ford Ranger til “Best 4x4 & Pick-up” i 2023

17.02.2023
 • Den nye generasjonen av Europas mest solgte pickup de siste 8 årene, Ford Ranger, har vunnet Women’s World Car of the Year sin kåring som beste 4x4 og pickup i 2023.

  Den mest brukervennlige, praktiske og kjøreglade Rangeren som noensinne er utviklet, ble stemt frem som vinneren i kategorien «Best 4x4 & Pick-up» av en jury bestående av 63 kvinnelige biljournalister fra 45 land fordelt på fem kontinenter.

  Bilmodeller i seks forskjellige kategorier ble vurdert av juryen på kriteriene sikkerhet, kjøreegenskaper, komfort, teknologi, design, forbruk, miljøpåvirkning og pris. Jurymedlemmene var imponert over Rangerens egenskaper og konkluderte med at «dette er en pålitelig, stilig og karismatisk pickup. Den tar seg lett frem i alt slags terreng. Den fungerer godt som offroader, og er mer praktisk takket være lasteboksen.»

  – Vår nye Ford Ranger er den tøffeste og smarteste pickupen vi har utviklet så langt, og interessen fra norske kunder siden det ble åpnet for bestilling har vært svært bra. Vi har tatt i bruk vår globale ekspertise for å utvikle og designe en ny modell som nå kan kjøpes av kunder i 180 land. Vi ønsker å takke Women’s World Car of the Year for denne prisen som er en stor anerkjennelse av den globale appellen Ford Ranger har, sier Espen Markussen, salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge.

  Bredt utvalg nye Ranger-varianter: Fra arbeidshest til ekstrempickup

  Utvalget av nye Ranger-varianter i Norge er bredt og spenner fra arbeidshesten XLT til ekstrempickupen Ranger Raptor. Nye løsninger og teknologier inkluderer et hi-tech digitalt interiør, et skinnesystem på lasteplanet med justerbare surrekroker, og en bakluke med innebygd målestokk og nedsenkninger til tvinger som gjør denne om til en arbeidsbenk.

  Dette er direkte resultater av de mer enn 5000 intervjuene av pickup-kunder og en rekke kundemøter Ford har foretatt for å sikre at den nyeste versjonen av Europas mest solgte pickup - skal møte behovene og forventningene til både eksisterende og fremtidige pickup-kunder.

  Neste generasjon Ranger med priser fra 618 950 kroner.

  Mens prisene for premium-varianten Wildtrak begynner på 682 500 kroner, er fraprisen for den godt utstyrte Limited-varianten 662 500 kroner. Den solide arbeidshesten, XLT fås fra 618 950 kroner. Kundeutleveringene starter sommeren 2023.

  De første kundesolgte eksemplarene av neste generasjon av ekstrempickupen Ford Ranger Raptor ankom Norge ved årsskifte. Det er allerede en stor ordrereserve på det som er utviklet for å være den ultimate ekstremvarianten av Ranger.

  Nye Ranger vil nå konkurrere om hovedprisen, «Women’s World Car of the Year». Denne vinneren vil bli annonsert på den internasjonale kvinnedagen, 8. mars, på Women’s Car of the Year sin Youtube-kanal klokken 12.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer