Ford Focus: Det beste familiebil-kjøpet du kan gjøre!

Ekspertene har talt!

06.03.2013

Ekspertene har finregnet – FORD FOCUS koster deg minst.
 
Å kjøpe nybil er for de fleste av oss i seg selv en stor investering. Men hva bilen egentlig koster deg – det vet du gjerne ikke før du skal selge den igjen.
 
Her er verditapet den store usikkerhetsfaktoren. Og det varierer veldig mye fra merke til merke – og fra modell til modell.
 
Lever av å beregne

Noen av dem som kan mest om akkurat det, er de som jobber med administrasjon av leasingbiler. Enkelt sagt lever de av å beregne hva bilene vil være verdt noen år fram i tid.
 
Og for å kunne treffe godt nok, må de også vurdere både motoralternativer og utstyrsnivå.


Månedskostnad

Avisen Dagens Næringsliv har sett nærmere på dette, sammen med Haakon J. Marthinsen som leder det DNB-eide leasingselskapet Autolease.
 
I flere bilklasser har de tatt utgangspunkt i hva det vil koste å eie en nybil i tre år og 45.000 kilometer – og deretter regnet seg fram til månedskostnad. Denne omfatter kapitalkostnader, verditap, veiavgift, forsikring, service og vedlikeholdskostnader.

 

Focus stasjonsvogn

I kategorien "familiebil" går bestselgeren Ford Focus helt til topps, da i stasjonsvognutgave. Autolease mener Focus med 1-liters bensinmotor og Titanium City-pakke 1 og Titanium X-pakke er det aller beste kjøpet.
 

Rimelig kan bli dyrt

Et av de grunnleggende rådene fra Autolease er å ikke kjøpe rimeligste utgave av de ulike modellene. Dette er særlig viktig når man kjøper bil i de mer eksklusive prisklassene.
 
Man sparer kanskje penger der og da – men billigvarianter vil ha høyere verditap og i sum være dyrere å eie enn biler som har "riktig" utstyr og motorisering.

Les mer om Ford Focus HER!


UTDRAG FRA // TV2.no // BROOM.NO // Publisert 15.02.2013

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser