Ford Fiesta: Nybilen som er aller rimeligst å eie

Ekspertene har finregnet

21.03.2013

Kjøper du splitter ny Ford Fiesta, ligger det an til rimelig bilholdt de første årene. Dette er ifølge Autolease den rimeligste nybilen å eie.

Å kjøpe helt ny bil er for de fleste av oss en stor investering. Men hva bilen egentlig koster deg – det vet du gjerne ikke før du skal selge den igjen. Her er verditapet den store usikkerhetsfaktoren. Og det varierer veldig mye fra merke til merke – og fra modell til modell.

Lever av å beregne
Noen av dem som kan mest om akkurat det, er de som jobber med administrasjon av leasingbiler. Enkelt sagt lever de av å beregne hva bilene vil være verdt noen år fram i tid.
Og for å kunne treffe godt nok, må de også vurdere både motoralternativer og utstyrsnivå.

Månedskostnad
Avisen Dagens Næringsliv har sett nærmere på dette, sammen med Haakon J. Marthinsen som leder det DNB-eide leasingselskapet Autolease.
I flere bilklasser har de tatt utgangspunkt i hva det vil koste å eie en nybil i tre år og 45.000 kilometer – og deretter regnet seg fram til månedskostnad. Denne omfatter kapitalkostnader, verditap, veiavgift, forsikring, service og vedlikeholdskostnader.


Billig Ford
Hvis du skal bruke minst mulig penger på bilen i utgangspunktet, kjøper du liten bil. Og det er også i småbilklassen vi finner bilmodellen skiller seg ut som den aller mest gunstige.
Det er nemlig Ford Fiesta. Autolease mener Fiesta med 1-liters bensinmotor på 80 hestekrefter i Titanium-utgave er det beste kjøpet. Denne bilen har en listepris på like under 206.080 kroner. Den vil gi månedlige kostnader på 2873 kroner gjennom de tre første årene.

Ta kontakt med Bergerkrysset Auto Mysen AS for et uforpliktende tilbud i dag!

Visste du at vi har vunnet hele 15 Chairmans Award for utmerket kundebehandling - les mer her!

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser