Transit-senter Bergerkrysset Auto Mysen AS

Velkommen til vårt Transit-senter

Bergerkrysset Auto spesialiserer seg også på varebiler og får betegnelsen som Transit-senter.

 • Alle varebilmodeller er klare for prøvekjøring eller finnes utstilt i våre lokaler
 • Autorisert Ford-verksted som tar seg raskt av reparasjoner både mekanisk og karosseri.
 • Godt utvalg av utleiebiler, slik at du som kunde får minst mulig tid uten ditt nyttekjøretøy
 • Spesialiserte selgere som har god kunnskap om nyttekjøretøy og finansieringen av disse

Når bilen er nøkkelen for å holde butikken i gang, er det viktig at hjulene ruller

Vårt kundeløfte – FORD Transit24 – gir deg prioritet ved service og reparasjon.

Med egne varebilteknikere og utvidet åpningstid, legger vi alt til rette for at du skal spare kostnader og være raskere tilbake på veien.

Teknikerne våre er opplært av Ford. Du kan derfor være trygg på at varebilen får service som tilfredsstiller Fords strenge tekniske krav og kvalitetsstandarder. Vi gir deg proritet ved bestilling av service. Ved akutt driftsstans lover vi å starte feilsøking med Ford diagnose-verktøy og kompetente teknikere innen 24 timer. Vi skal få deg tilbake på veien så raskt som mulig.

Ved å følge kjøretøyets anbefalte serviceprogram får du gratis veihjelp frem til neste foreskrevne service.

Vi har mange skreddersydde tjenester for våre varebilkunder. Du finner mer informasjon om tjenestene nedenfor.

Prioritert bestilling

Vi gir deg prioritet ved bestilling av service, og lover time så fort vi kan – senest i løpet av fem arbeidsdager.

Prioritert diagnose

Ved akutt driftsstans lover vi å starte feilsøking med ford diagnoseverktøy og kompentente teknikere så fort vi kan - senest innen 24 timer.

Utvidet åpningstid

Vi ønsker å redusere din ventetid og minimere dine kostnader ved og ikke ha kjøretøyet på veien. Derfor har vi utvidet åpningstid for deg.

Erstatningsbil

Trenger du erstatningsbil i forbindelse med ditt besøk sørger vi for at du får en bil som dekker ditt behov (forbehold ved spesialkjøretøy).

Hente- og bringetjeneste

Vi tilbyr hente- og bringetjeneste ved service og reparasjon. Kontakt oss for priser og betingelser"

Ford Service Pro

Når det gjelde service og vedlikehold av din Ford Transit er det Transit Senter som gjelder.

Vårt kundeløfte: Ford Service Pro er designet for å gi deg redusert stå-tid «downtime», færre uplanlagte hendelser og lavere kostnader.

Overnight service

Vi vil tilby deg å utføre planlagt reparasjon eller service utenfor normal arbeidsdag, dette for for at bilen skal kunne benyttes 100% i sin arbeidstid. Bilen leveres til verksted etter normal arbeidsdag og hentes ferdig reparert og klar til bruk neste morgen.

Ford Express Service

Ved å gjøre en presis booking vil vi i løpet av 60 minutter utføre avtalt service på din bil. Vi tilordner nok resurser slik at dette gjennomføres med rett kvalitet. Express service vil forbedre din kundeopplevelse og øke opptiden til ditt kjøretøy.

Velkommen til oss!

Kontakt oss

 • TRANSIT MINIBUSS

  Nye Ford Transit Minibuss kan transportere opptil 16 passasjerer komfortabelt og med stil. Den nye minibussen er full av nyttige teknologier, som gjør kjøreturen bedre både for sjåfør og for passasjer.

  Utleie minibuss Mysen
 • TRANSIT CUSTOM

  Transit Custom kan enkelt håndtere standardplater på 240 x 120 cm flatt på gulvet eller tre europaller. Takket være det praktiske og nyskapende gjennomlastings-området, er det også plass til varer som er opptil 3,4 meter lange (L2), uten å hindre deg i å bruke passasjersetene foran.

  Utleie varebil Mysen
 • TRANSIT

  Transits lasterom utmerker seg på alle plan: lengde, bredde (mellom hjulbuene) og nyttbar innvendig høyde. Med 15,1 kubikkmeters lasterom, får du plass til gjenstander som er inntil 3 meter lange. Og med en lastekapasitet på opptil 1,3 tonn, vil du aldri mangle plass eller kapasitet til å transportere nesten hva som helst.

  Utleiebil varebil Mysen
 • TRANSIT CONNECT

  I Transit Connect kan du laste gjenstander som er opptil 3,4 meter lange, og to Euro-paller. Med smarte lagringsplasser i hele kupéen, går du aldri tom for plass.

  Transit Connect leiebil
 • TRANSIT COURIER

  Den er kanskje kompakt, men med et lasterom på 2,3 kubikkmeter får du 10 % mer lastevolum enn i andre kjøretøy i samme klasse. Bak den heldekkende skilleveggen er det plass til en europall og rikelig nyttelastkapasitet på hele 600 kg.

  Transit Courier
 • TRANSIT CHASSIS CAB

  Kombinerer styrken til en tung lastebil med smidigheten til et lett nyttekjøretøy. Hver modell i det omfattende utvalget kan konfigureres til å tilfredsstille behovene til din virksomhet.

  Indre østfold Mysen firmabil
 • RANGER

  Ford Ranger er skapt for å jobbe hardere og mer effektivt. Pickupen kan frakte en last på 1 tonn og slepe opptil 3500 kg.

  Indre østfold utleie pick-up

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser