Service - Bergerkrysset Auto Mysen AS

Autorisert Ford verksted i over 50 år!

Bergerkrysset Auto Mysen AS har hatt et autorisert Ford-verksted i over 50 år! Våre kundemottakere tar vennlig i mot deg som kunde på tlf: 69 84 70 00. Våre profesjonelle mekanikere gjøre sitt ytterste for at du skal få en god opplevelse under ditt verkstedbesøk.


Vi har et MEKANISK verksted som tar seg av service og reparasjoner.

Vårt KAROSSERI verksted hjelper deg med skader på karosseri og glass.

Våre verksted tar i mot alle biler, uansett merke.

Hos Bergerkrysset Auto har du også muligheten til å benytte deg av Ford | Prisløfte. Her matcher vi prisen på service og reparasjoner til et konkurrerende verksted. Gjelder alle Ford-modeller uansett alder. Les mer om dette her!

Vi sørger for at bilen får driftsettersyn i henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun Ford originale reservedeler. Garantert Ford!

Alle Ford-modeller skal ha vedlikeholdsettersyn en gang pr. år eller etter intervallet beskrevet i serviceheftet. Dette gjøres best av oss som et autorisert Ford-verksted. Du kan også sjekke serviceintervallene for din modell på nettsiden: www.etis.ford.com/fordservice. Denne nettsiden oppdateres kontinuerlig.

Kontakt ossBestill verkstedtime

Ford Norgesgaranti

Ford har 5-års Norgesgaranti for alle nye, europeiske Ford person- og varebiler importert og solgt av Ford’s autoriserte nettverk i Norge via Ford Motor Norge AS. Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først og er gyldig i hele Europa. Hvis deler av bilen trenger reparasjon eller utskiftning som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil disse skiftes ut eller repareres kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler i garantiperioden. I tillegg har Ford i Norge inntil 2 år/40.000 km Norgesgaranti for brukte, europeiske Ford personbiler.

Norgesgarantien gjelder forutsatt at du vedlikeholder din bil eksakt i henhold til Fords anvisninger i innhold og utførelse, og at deler som benyttes enten er Ford originale eller dokumentert av tilsvarende kvalitet. Garantireparasjoner utføres av en autorisert Ford-forhandler i Norge eller Europa.

Lakkgaranti

Fords lakkgaranti trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti, og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Hvis noen lakkert overflate på bilen trenger reparasjon som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil nødvendig reparasjon foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

Garanti mot gjennomrustning

Fords garanti mot gjennomrustning trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Garantien forutsetter at årlig inspeksjon av karosseri og lakk utføres av en autorisert Ford-forhandler - normalt kostnadsfritt for kunden. Hvis noen del av bilens originale karosseri blir perforert som følge av korrosjon og dette ikke skyldes ytre påvirkning, vil nødvendig reparasjon av perforerte karroseriflater foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

NB - for bruktimporterte biler vil garantivilkår og startdato følge garantivilkår i opprinnelseslandet.

Ford Prisløfte

Våre spesial utdannede servicemedarbeidere hjelper deg å holde din Ford i topp stand og trygg å kjøre, samtidig som bruktbilverdien bevares. Du kan forvente god valuta for pengene, profesjonell service og deler av høy kvalitet fra mennesker som kjenner bilen fra innsiden og ut.

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.

  • Ford Prisløfte gjelder for alle mekaniske reparasjoner og service på europeiske Ford-modeller.
  • Et tilbud fra konkurrerende verksted på identisk reparasjon/service, inkludert deler og arbeid, må kunne dokumenteres før bestilling av reparasjon/service.
  • Konkurrerende bindende tilbud må være nyere enn 6 uker og komme fra samme region innen en radius av 100 km fra Ford-verkstedet.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser