Ford Mustang Mach 1

Tilbud varer til: 31.12.2022

Ford Mustang Mach 1

 • Ford Mustang Mach 1 Fighter Jet Grey
 • 2021 Ford Mustang 5,0 Mach 1 Aut.

  1 269 000,-

  SISTE MULIGHET!

  Bli første eier av denne unike Mustang Mach-1 i fantastiske "Fighter Jet Grey"! Kjøp nå før 2023-avgiftene blir innført og spar 116.000,- kroner.

  Kontakt oss


 • Dette er din siste mulighet til å skaffe deg en skikkelig Mustang med V8! Den er tatt ut av sortimentet til Ford Norge, og kan ikke bestilles lenger...

  Så, ønsker du å heve livsgleden mange nivåer, er dette bilen for deg! Bergerkrysset Auto Mysen AS har levert en rekke Mustang V8 til fornøyde kunder, alt fra «ordinære» GT, til Bullitt og nå sist Mach-1.


 • Mustang Mach 1 Mysen

  Dette er en helt NY NORSK Mustang MACH-1 med den annerkjente 5,0 liters V8 motoren! Mach-1 er den råeste Mustangen som noen sinne er levert i Europa og den har flere fellestrekk til den mer baneorienterte Shelby GT350! Blant annet oljekjøling av motor, girkasse og differensial, optimalisert innsug, kraftigere 6-stemplede Brembo-bremser og MagneRide magnetiske dempere!

  En spesialkalibrert V8 motor i aluminium på 5,0 liter gir 460 hestekrefter. En ekstra oljeavkjøler hentet fra Shelby GT350 krydrer denne spesielle pakken og gjør Mach-1 enda mer unik. Denne bilen har en 10-trinns automat girkasse gjør en fantastisk jobb, og om du skulle ønske å ta jobben selv har du F1-hendler på rattstammen. 6-stemplede bremsekalipere fra BREMBO gjør at nedbremsingen fra 100 – 0 km/t kan skje på mindre enn 32 meter!


 • Mustang Mach 1 begrenset utgave

  Mach-1 er laget som en begrenset utgave og har nummeret på bilen gravert inn i en spesiell plakett på dashbordet, det skal ikke være noen tvil om at du kjører en spesiell bil. Mach-1 har unike detaljer kun for denne varianten, mange av de henviser til den velkjente 1969-modellen. Blant detaljene er en oransje kontraststripe i setene, helt likt modellen fra 60-tallet.

  Men, bilen har selvfølgelig moderne førerhjelpsystemer og ikke minst et heldigitalt 12,3’’ instrumentpanel med design som endrer seg etter kjøremodus «Normal, Sport og Bane».

  Vi må heller ikke glemme det spesielle MAGNERIDE dempersystemet, som sammen med en spesialkalibrert servostyring (EPAS) gir skarpere styrerespons optimalisert for banekjøring. Skulle du velge å ta bilen på bane er Mach-1 oppgradert med ekstra motorolje, girolje og bakakselkjølere som muliggjør lengre baneøkter kontra en standard Mustang GT V8.


 • Vi presenterer nye Ford Mustang Mach 1: Mustang-seriens mest kraftfulle og baneklare medlem i Europa


 • Akkurat denne modellen har fargen Fighter Jet Grey, som kun er tilgjengelig for Mach-1. Mach-1 er spesiell i seg selv, men akkurat her har du mulighet til å få tak i en fargekombinasjon som svært få har lik i Norge. Sorte signaturstriper i sateng på siden og over panseret forsterker uttrykket. Bilen har tilvalget med 5x2 Y-design mørke 19’’ aluminiumsfelger som passer helt perfekt til denne bilen.

  Sist men definitivt ikke minst for denne bilen er LYDEN. Den er absolutt fantastisk og vil lokke frem et smil både fra deg som sjåfør og de rundt, en Mustang skaper følelse av glede og frihet nær sagt hvor en man stopper for en pause. Mach-1 har spesialinnstilte aktive eksosventiler med fire store eksosrør som formidler V8-motorens umiskjennelige lyd som har det best ved 7000 rpm! Skulle man liste seg hjem en sen natt, har man også mulighet til å sette Mach-1 eksosmodus i «stille», en funksjon som er kjekk å ha men sannsynligvis vil stå ubrukt 99,9 % av tiden...

  Mustang Mach 1 Bergerkrysset

  Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om denne bilen!


Andre tilbud du kan være interessert i

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser