Nye Ford E-Transit

Tilbud varer til: 31.12.2022

Nye Ford E-Transit

 • Ford E-Transit Bergerkrysset Auto Mysen
 • Nye Ford E-Transit er Fords første helelektriske varebil. Bygget for å være like tøff, kapabel og allsidig som alltid, nå også med null utslipp under kjøring. Elvarebilen drives av et 400-volts høyspentbatteri med 68 kWt utnyttbar kapasitet, og er designet for å hjelpe virksomheten din samtidig som den når bærekraftsmålene. Batteriet i E-Transit leverer en imponerende rekkevidde på opptil 318 km§ på én enkelt lading.

  Ta kontakt med oss idag for et godt tilbud på Ford E-Transit til din bedrift.

  Velkommen til Bergerkrysset Auto for prøvekjøring av vår splitter nye helelektriske Ford E-Transit!

  Kontakt oss


 • Ford E-Transit
 • E-Transit varebil er tilgjengelig i to takhøyder og tre lengder, med opptil 15,1 kubikkmeter lastevolum. I tillegg leveres E-Transit Chassis og Dobbeltkabin varebil med stort varerom. Det finnes 25 forskjellige konfigurasjoner, så uansett hvilke behov du har, finnes det en E-Transit som passer din virksomhet.

  Les mer om E-Transit


[§]Rekkevidde er målt med modellen som presterer best, L2 varebil, lavt tak, 390-serien, fart begrenset til 90 km/t. Estimert rekkevidde er basert på CAE-modellering og testet etter Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Faktisk rekkevidde vil variere ut fra en rekke faktorer som utvendig klima, kjørestil, vedlikehold av bil, alder på batteriet osv.


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser